miercuri, 6 ianuarie 2010

M.T.

Nu pot sa ma abtin sa va indemn sa vizitati pagina de Wiki a lui Mihai Traistariu, care este de fapt cel mai impresionant CV din cate am vazut pana acum.
(Mint, am mai vazut unul de 26 de pagini, ceva patologic, insa foarte amuzant.)

Spicuiesc:
- Mihai este singurul artist roman care are 2 stele pe bulevardul celebritatilor
- are in acest moment 43 de fancluburi in Romania si 11 fancluburi internationale ( Rusia , Suedia , Olanda , Danemarca , Belgia , Grecia , Malta , Croatia , Polonia , Cipru , Rep. Moldova ). Peste 31.000 de fani sunt inscrisi in fancluburile din Romania si peste 5.000 in cele internationale.
- Are 15 videoclipuri pana in acest moment , care au fost difuzate pe toate posturile tv din Romania
-Autodidact convins , Mihai ajunge sa exerseze si 10-12-15 ore pe zi . Fanatismul sau atinge cote maxime . Vrea sa devina un cantaret celebru cu orice pret.
- Are 2 afaceri personale : o firma de taxi in Constanta care-i poarta numele - MIHAI TAXI ... si un studio de inregistrari , tot in Constanta, numit MIHAI STUDIO.
-in gimnaziu a excelat mai ales la matematica si limbile straine . Incepand de la 12 ani a participat timp de 6 ani la rand la olimpiada de matematica , unde a ajuns de fiecare data la faza nationala . Ulterior a fost cooptat in lotul olimpic de matematica .

Ma rog, lista e fascinanta si va invit.

3 comentarii:

maria spunea...

si n-ai vazut nimic!
pe mine m-a pus (nu stiu de unde si cum) in lista lui de presa catre care trimite comunicate singur. ca el e si PR M T:)).
sa vezi acolo lacrimi de ras!

Anonim spunea...

bravo lui.
mi se pare un tip destept si care stie ce vrea, in ciuda piedicilor si dusmanilor care-i ies in cale la tot pasul.
intra-adevar are un cv impresionant.

Anonim spunea...

Ce ar trebui sa stearga din CV Traistariu?
Unde minte sau spune ceva ce nu are ce cauta intr-un CV?